Valmiina finaaliin

Aamu alkoi pikkupakkasessa, klo 9 eteenpäin oli isäntäjoukkueen järjestämä hevosajeluhetki paikallisella maatilalla. Jotain ihan muuta kuin ringetteä eikä ajatukset vielä liikaa iltapäivän finaalipelissä.


Tyttöjen hevostellessa valmennus kävi scouttaamassa vastustajien viimeiset pelit ja alkusarjan lopullisesta taulukosta finaalivastukseksi valikoitui Mitchell.

Loppuottelu alkoi tarkalla puolustuspelillä ja hienoilla pistohyökkäyksillä. Jälleen kerran annettiin vastustajalle hieman etumatkaa parilla jäähyllä ja peli oli hetkessä 1-3 Mitchellille. Pää pysyi kuitenkin kylmänä ja nousimme 3-3 tasatilanteeseen pelin puoliväliin mennessä. Varsinainen peliaika päättyi näihin lukemiin ja edessä oli hermoja raastava jatkoaika, äkkikuolema -teemalla. Heti aluksi jouduimme pahaan pinteeseen eli kolmella viittä vastaan ja sormien kynsistä alkoi loppua purtava mutta tilanteesta selvittiin asenteella.




Todettiin vaihtopenkillä, että hoidetaan homma kotiin ja niinhän siinä kävi, että peli ratkesi Seiskoille hienon hyökkäyksen päätteeksi jatkoajalla ajassa 11.36. Unelma turnausvoittoja oli totta! Vastustajille kaikki kunnia, hienosti pelaavia joukkueita täälläpäin.


Mitalien jakoon siis. Mitali kaulassa hymy oli herkässä.


Vielä oli edessä viimeinen ilta ja yö isäntäperheiden kanssa ennen matkan turistiosuutta. Saimme nauttia vielä yhdessä Burfordin areenalla ringetestä sekajoukkuein. Hauskaa höntsää ja pizzaa ennen nukkumaanmenoa. Kiitos Paris Ringette ja vieraanvaraiset perheet tästä yhteisestä ajasta!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Torontopäivät

Taistelu jatkuu, toinen turnauspäivä

Niagaran retki