Niagaran retki

Maanantaiaamuna oli aika lähteä Brantfordista. Tytöt tuotiin perheistä hotellille ja pakattiin bussi lähtövalmiiksi. Lähtöitkut ja halit vielä ennen bussiin nousua ja sovittiin alustavasti, että nähdään taas kun tulevat vuorostaan Suomeen kesällä 2019.



Ensimmäinen stoppi oli Niagara Fallsin lähellä oleva iso ostoskeskus, missä aikaa ja rahaa sai kuluttaa kolmisen tuntia. Isien mielestä liian pitkä aika. Ja melkein pelkästään merkkivaate- yms. kauppoja.



Yhden aikaan lähdimme kohti Niagara Fallsin keskustaa ja kävimme syömässä paikallisessa Hard Rock Cafessa. Vähän ostettiin myös lisää matkamuistoja.



Niagaralla oli järkyttävän kova sumu ja jouduimme kävelemään lähes putouksen viereen asti, kunnes valokuvien ottaminen onnistui. On kyllä vaikuttava paikka.



Ajoimme putoukselta joen vartta pitkin maisemia katsellen ja opasta kuunnellen. Bussikuskin ja oppaan välillä tuntui olevan hieman erimielisyyksiä reitin valinnasta mutta pääsimme kuitenkin opastetun kierroksen loppuun ilman henkilövahinkoja.

Bussimatka Fallsista Torontoon oli jännittävä. Bussissa oli ensin liian kuuma ja sitten tuulilasi huurtui jatkuvasti ja sitä piti kuivata, että edes vähän näki. Normaalisti noin tunnin matka vei pari tuntia.


Hotellilla kamat huoneisiin ja sitten paikalliseen italialaiseen ravintolaan syömään. Menu ja kokista, mitäpä sitä muuta ennen nukkumaanmenoa.



Hiljaisuus klo 23.30. Se toimi tällä kertaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Torontopäivät

Taistelu jatkuu, toinen turnauspäivä