Taistelu jatkuu, toinen turnauspäivä

Aamulla kokoonnuttiin taas Brantin areenalle ja tytöillä oli hyvä meininki jo alkuverkassa. Päivän ekasta vastustajasta tiedettiin vain, että kyseessä on yksi alueen kovimpia joukkueita, eli nyt tarvittiin asennetta! Jos meinattiin edetä kohti finaalia, ei ollut varaa katsella, kun kaveri pelaa.



Richmond aloitti vahvasti ja jouduimme hetkeksi ahtaalle parin jäähyn ja yhden takaiskumaalin vuoksi mutta sitten pistettiin kaasu pohjaan ja vilkutettiin vastustajalle hyökkäyspäässä. Peli Seiskoille lopulta 4-1. Kopissa tunnelma lievässä nousussa!


Päivällä oli pitkä tauko pelien välissä ja vapaa-aika käytettiin mm. shoppaillen ja lounastaen. Iltapeli ennakolta turnauksen kovinta vastusta, Mitchelliä vastaan pyöri jo takaraivossa.

Klo 19.30 päästiin vihdoin pelaamaan. Mitchell ei ollut tottunut häviämään pelejä kotisarjoissaan ja joukkue tulikin kovalla asenteella meitä vastaan. Taas pari jäähyä ja hieman oli vaikea hetki mutta sitten päästiin vauhtiin!


Maaliverkot tötterölle tasaiseen tahtiin ja loppunumerot 5-1 Seiskoille oli tosiasia. Hieno peli  ja samalla varmistui, että pelaamme turnauksen finaalissa sunnuntaina! Vastus selviää vasta sunnuntain aamupelien jälkeen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Torontopäivät

Niagaran retki