Torontopäivät

Tiistaiaamuna oli ohjelmassa hieman enemmän omaa aikaa kuin tähän mennessä. Aikatauluun oli varattu muutama tunti vapaata liikkumista Torontossa ja voitte varmaankin arvata, mihin monot suuntasivat pääsääntöisesti (Eaton Mall). Muutama sentään päätti toisin ja suuntasi kaupungin keskustan Ripley's Aquariumiin, mikä on maailman mittakaavassakin todella siisti mesta.







Lounaalle kokoonnuimme Amsterdam --panimoravintolalle venesataman. Sieltä saimme reissun parhaat burgerit. Ja siellä oli jotain poikiakin.



Lounaan jälkeen oli taas vapaata aikaa ja osa jengistä suuntasi kaupungille, osa hotellille ja autofanit Toronton messukeskukseen megalomaniseen autonäyttelyyn.





Illalla oli sitten vuorossa NHL -peli Toronto Maple Leafs  vs Florida Panthers. Kummassakin jengissä pelaa suomalaisia, eli ok kannustaa aitiosta molempia joukkueita. Hieno tunnelma hallilla, great show! Peli päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon.








Keskiviikkona oli aamulla opastettu kaupunkikierros. Kävimme ihailemassa hieman hulppeampia asuinalueita, paikallisia maamerkkejä sekä jalkauduimme tunniksi myös yhteen Toronton kuudesta Chinatownista.








Puoliltapäivin noustiin CN Towerin, mikä on Toronton korkein maamerkki. Tornista oli aivan mahtavat näkymät joka suuntaan! Lounastimme tornin 360 tilausravintolassa, missä lattia liikkui tornin ympäri.








Sitten alkoikin olla jo kiire seuraavaan kohteeseen. Hotellin kautta pelikassit autoon ja nokka kohti Pickeringiä. Matkalla pelipaikalle pysähdyttiin (tietysti) shoppailemaan ja syömään.



Whitby Sharksin ringette oli organisoinut hyväntekeväisyystapahtuman meidän pelin ympärille ja ei muuten koskaan ole ollut pelissä yhtä suurta yleisöä katsomassa. Oli hienoa päästä mukaan tämmöiseen tapahtumaan kentälle, vaikka itse pelissä väsymys olikin jo hyvin havaittavissa, ihan jokaista rinkulaa ei jaksettu hakea omille. Puoli kymmeneltä oli peli ohi.




Mäkkärin kautta sitten hotellille ja unta pollaan, 23.45 hiljaisuus. Torstaina on kotiinlähtöpäivä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taistelu jatkuu, toinen turnauspäivä

Niagaran retki